ERZURUM / AŞKALE - Yeniköy İlkokulu

Yeniköy İlkokulu

YENİKÖY HALİTPAŞA MAH. 1.KÜMEEVLER KÜME EVLERİ NO 1 AŞKALE / ERZURUM
Vizyon
VİZYONUMUZ İstiyoruz ki: -Okulumuzda paylaşma marifet olsun. İstiyoruz ki: -Katılım önceliğimiz olsun. İstiyoruz ki: -Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun. İstiyoruz ki: -Okul ortamında’’Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkalarına yapmama’’ ilkesine uyulsun. İstiyoruz ki: -Her öğretmen öğrencileşsin. Her öğrenci de öğretmenleşsin. İstiyoruz ki: -Okulumuzda hiçbir gün diğer güne eşit olmasın. İstiyoruz ki: -Velilerimiz bize inanç göstersin, uyguladığımız projelere destek versin. İstiyoruz ki: -Sevgi rehberimiz, akıl pusulamız olsun. İstiyoruz ki: -Bilgi teknolojisini kullanmak okulumuzda genel amaç olsun. İstiyoruz ki: -Liderlik, ustalık, bilimsellik ve yaratıcılık olsun. İstiyoruz ki: -Okulumuz daima iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için çalışsın.
Misyon
*Öğrencilerimize Çağdaş Bir Eğitim Vermek İçin Varız. *Eğitimi Okul Öncesinden Başlayarak Vermek İçin Varız. *Türk Toplumunun Değerlerini, ahlakını Önemseyen İnsanlar Yetiştirmek İçin Varız. *Çevremize de Eğitim Vermek İçin Varız. *Severek Gelinebilecek Bir Okul Ortamı Hazırlamak İçin Varız. *Geleceğimize En Kaliteli İnsanı Yetiştirmek İçin Varız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
KALORİFER
Ulaşım
İlçe merkezine 10 km uzaklıkta olup ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.Kışın kardan yolların kapanması durumu olmamaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğretmen servisi bulunmaktadır.Bu servisle okula gidiş-geliş yapılmaktadır.
İL MERKEZİNE 63 KM. İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR